HÍREK

A forgatókönyv után kiszivárgott Tarantino filmtervének soundtrackje is. Hallgasd meg!

PRIZMA

2014/02/12

Ennio Morriconétől Bob Dylanig – ilyen lett volna a The Heightful Eight zenéje.Hogy végül Tarantino elkészíti-e azt a filmet, aminek forgatókönyve bárki számára könnyedén elérhető az interneten, még nem tudjuk. Az bizonyos, hogy a mester meglehetősen idegesnek tűnt az utóbbi időben.

Feltételezzük az sem fogja megnyugtatni, hogy most már a filmhez válogatott tracklista is elérhető online. A The Film Stage állítása szerint egy névtelen felhasználó töltötte fel a kézzel írt, a színészek számára a forgatókönyvhöz mellékelt listát egy nyilvános fórumra.

Persze abban nem lehetünk biztosak, hogy a névtelen “forrás” igazat mond – bár az íráskép a The Film Stage szerint stimmel.

(Halkan jegyezzük meg, hogy az egész sztori a kiszivárgott filmtervvel, a bepipult rendezővel, majd ezzel a Kill Billbe illő papírfecnivel egyre inkább olyan, mint egy  korai Tarantino-szkript. A rendező színészei helyében mi nagyon vigyáznánk a füleinkre… Bár emlékezzünk csak vissza, a Kutyaszorítóban végére mindenki számára kiderült, hogy ki a besúgó?!)

Mindenesetre akár Tarantino állította össze a fülbemászó tracklistát, akár más, hangulatosra sikerült. (A mi kedvencünk a Dirtiest Players In The Game a Heltah Skeltah-vel kiegészült O.G.C.-től.)

Címke: , ,

HANGOK A JÖVŐBŐL

KRITIKA

KRITIKA

LISTA

HANGOK A JÖVŐBŐL

PRIZMATUBE, Rövidfilm

HÍREK

HANGOK A JÖVŐBŐL

HÍREK

LISTA

LISTA

HANGOK A JÖVŐBŐL

KRITIKA

HÍREK

AJÁNLÓ

POSZTERFOLIO

PRIZMATUBE

LISTA

TRAILERPARK

HANGOK A JÖVŐBŐL