HÍREK

Felrobban az internet – Kiderült, ki lesz a következő True Detective

PRIZMA

2014/09/21

Az ír színész megerősítette a pletykaszinten régóta terjedő hírt, hogy ő lesz az egyik főszereplő a HBO idei sikersorozatának második évadában.

Colin Farrell másik két társának kilétéről nem nyilatkozott, így azok még mindig találgatás tárgyát képezik. Többször felmerült már Vince Vaughn, Rachel McAdams és Jessica Biel neve is, de egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a főbb szerepekben két férfit és egy színésznőt láthatunk majd.

Farrell a következő évad cselekményéről és forgatási körülményeiről is elárult egy-két részletet. A történet egy korrupt városi üzletember halálával kezdődik majd, aki közvetlenül egy komoly szállítási megállapodást megelőző napon lesz véres gyilkosság áldozata. Az új évad az előzőhöz hasonlóan 8 epizódból fog állni, a Los Angeles környéki forgatás 4-5 hónapig tart majd a színész elmondása szerint.

A sorozat első évadával sokat foglalkoztunk már: készítettünk ABC-t, esszét, interjút és tűkön ülve várjuk a folytatást. A megunhatatlan főcímmel is nosztalgiázunk néha.

YouTube előnézeti kép

 

Címke: ,

HÍREK

LÁNCREAKCIÓ

LÁNCREAKCIÓ

KRITIKA

JÁTÉK

ESSZÉ

ESSZÉ

Jegyzet

TRAILERPARK

TRAILERPARK

AJÁNLÓ, KINO LATINO

Jegyzet

LÁNCREAKCIÓ

LÁNCREAKCIÓ

AJÁNLÓ

ESSZÉ, LÁNCREAKCIÓ

ESSZÉ, LÁNCREAKCIÓ

LÁNCREAKCIÓ

PRIZMATUBE

INTERJÚ, LÁNCREAKCIÓ