HÍREK

2016-ban visszatér a földkerekség legjobb sorozata

PRIZMA

2014/10/06

Nincs még egy ilyen időtálló televíziós széria. David Lynch és Mark Frost közös produkciója jövőre lesz 25 éves, de húszat simán letagadhatna.

Egyszerre vérfagyasztóan izgalmas, frenetikusan vicces és rettenetesen fondorlatos.

Benne van minden, amiért Lynchet imádni lehet. De, ahogy azt már sokan megállapították, a Twin Peaks esetében valószínűleg tényleg arról van szó, hogy megelőzte a saját korát. Bár az első évad epizódjai kiemelkedően magas nézettségi adatokat produkáltak az ABC csatornának, miután fény derült Laura Palmer gyilkosának kilétére, a sorozat nézettsége is rohamosan csökkenni kezdett. Twin Peaks Lynch által megálmodott szürreális világa, különc figurái, elvarratlan történetszálai a “ki volt a tettes”-rejtély (a sorozat cliffhangerjeiről itt, itt és itt olvashattok hosszabban) feloldódása után elkezdtek nyomasztóan hatni a kiszámíthatóbb krimikhez szokott amerikai közönségre.

Na, de a lényeg, hogy Lynch és Frost bejelentették: dolgoznak a harmadik évad forgatókönyvén, ami várhatóan 2016-ban fog a tévé képernyőkre kerülni. 9 új epizóddal készülnek az alkotók, amiknek a tervek szerint mindegyikét, a korábbiakkal ellentétben, Lynch rendezi majd.

Az új részek, állítólag, folytatják a második évadban félbehagyott történetszálakat, és az elmúlt 25 évnek fontos szerepe lesz a cselekményszövésben. Ám a legfontosabb kérdésre még nem kaptunk választ:

Mi történt Cooper ügynökkel?

 

YouTube előnézeti kép

Címke: , ,

PRIZMATUBE

ESSZÉ

ESSZÉ

ESSZÉ

ESSZÉ

KRITIKA

ESSZÉ

ESSZÉ

JÁTÉK

KRITIKA

ESSZÉ

KÉPREGÉNY

Jegyzet

HÍREK

LÁNCREAKCIÓ

LÁNCREAKCIÓ

AJÁNLÓ

ESSZÉ, LÁNCREAKCIÓ

ESSZÉ, LÁNCREAKCIÓ

LÁNCREAKCIÓ