PRIZMATUBE

Már megint azok a fránya dinók!

Jankovics Márton

2014/11/26

Befutott a Jurassic World előzetese.

Kezdjük ott, hogy a Jurassic Park számomra nemcsak egy film a múltból, hanem egy gyerekkori trauma mozgóképes emlékműve is. Na nem azért, mert annyira ijesztó lett volna – ezt ugye nem állt módomban eldönteni -, hanem mert a szüleim nem engedtek el rá 8 évesen a moziba, így hónapokig kellett mímelnem az osztálytársaim előtt, hogy láttam a filmet, miközben nem is.

Mondanom sem kell, hogy azóta becsületbeli üggyé vált, hogy minden Jurassic Park-folytatás premierjén ott üljek az első sorban, és persze a lehető legnagyobb vásznon nézzem. Ez az én kis privát lázadásom.

Nem lesz ez másképp a legújabb résszel sem, mely mérsékelt ötletességgel gondolja újra Spielberg eredetijét a friss trailer alapján. A szúnyogból lett dinópark immár virágzik, így a tudósok már nemcsak a rég kihalt őslényeket klónozzák, hanem új, génmanipulált egyedeket is kreálnak a közönségigény kielégítésére. Hármat tippelhettek, hogy balhé lesz-e mindebből!

Na jó, elárulom: balhé lesz.

De aggodalomra semmi ok, hisz a léha tudósok között ott van a fess Chris Patt is, aki nemrég egy egész galaxist mentett meg a pusztulástól. Pont egy őskori állatkerben ne tudna rendet tenni?

YouTube előnézeti kép

Címke: , ,