screen-shot-2016-08-19-at-8-05-49-am

TRAILERPARK

Malick megint megfejti az univerzum titkát

Pálos Máté

2016/08/19

Nézz bele egy hüllő tekintetébe, és az univerzum néz vissza rád! Itt az előzetes Az élet fája rendezőjének új elszállásához.

A Voyage of Time nem kevesebbre vállalkozik, minthogy bemutatja az univerzum keletkezését, az élet kialakulását a Földön, az ember megjelenését, majd az egész általunk ismert hóbelevanc kimúlását is.

A dokumentumfilmet (?) két verzióban forgalmazzák a tengerentúlon: a negyvenperces IMAX-verziót Brad Pitt, a játékfilmhosszúságú változatot Cate Blanchett narrálja. Meg lennénk lepve, ha a hazai mozikba bármelyik film eljutna.

Egyébként mi nagyon bírtuk Malick előző filmjét, a Khinght of Cups-ot, ahogy a To the Wonder-ről sem voltunk rossz véleménnyel. Igazából úgy általában kedveljük a rejtőzködő mestert (könyörgöm, ő rendezte a Sivár vidéket és a Mennyei napokat), ellentétben azokkal a huhogókkal, akik szerint a suttogó belső monológnál nincs giccsesebb dolog egy filmben.

Az előzetes nyilván lélegzetelállító – túlságosan is, és mondjuk azt innen nem látjuk, hogy mennyivel lesz ez a film több, mint Az élet fája vonatkozó szekvenciája.

YouTube előnézeti kép

Címke: