ld

HÍREK

DiCaprio 24 személyiséggel rendelkező skizofrént játszhat

PRIZMA

2015/03/02

Régóta tervezgetett film valósulhat meg.

A 2014. decemberében elhunyt Billy Milligan elsőként védekezett sikeresen bírósági tárgyaláson azzal, hogy a bűntényekért, amelyekkel megvádolták – nemi erőszak és rablás -, nem vonható felelősségre, ugyanis többszörös személyiségzavarban szenved. Állítása szerint 24 személyiség osztozott a testén: többek között egy leszbikus nő, egy jugoszláv kommunista, egy hároméves kislány és egy kifinomult angol úriember.

Az erős sztoriból Daniel Keyes (Virágot Algernonnak) írt életrajzi könyvet, amely magyarul Szép álmokat, Billy! címen jelent meg, a The Crowded Roomnak elkeresztelt filmváltozaton pedig már a ’90-es évek eleje óta dolgoznak. Rendezőnek olyan nevek merültek fel, mint James Cameron, Joel Schumacher és David Fincher, a főszerepre pedig olyan színészek, mint Matthew McConaughey, Johnny Depp, Brad Pitt és Sean Penn. A mostani hírek szerint DiCaprio nem csak a főszerepet vállalja, hanem producerként is felügyeli majd a munkát.

Kíváncsian várjuk, a The Crowded Room lesz-e az a film, amelyért DiCaprio megkapja végre azt az arany szobrocskát, amit az Akadémia tagjain kívül nagyjából mindenki megszavazott már neki.

(forrás)

Címke: