korinelead

HÍREK

Al Pacino is ott lesz Korine nagy gengszterbuliján

PRIZMA

2015/03/31

Új infók a The Trapről.

Októberben hírt adtunk róla, hogy a művészmoziktól a multiplexek felé tartó Harmony Korine gengszterfilmet tervez, és állítása szerint ez lesz az eddigi legambiciózusabb munkája. Ugyan már a Disney-lányokkal forgatott, elképesztő Spring Breakersszel is betört a nagy mozikba, a The Trappel ismét szintet lép: a film főszerepében jelen állás szerint Idris Elbát láthatjuk majd, a mellékszerepekben pedig Al Pacinót, Benicio Del Torót, Robert Pattinsont és James Francót.

A korábbi posztnál még csak annyit lehetett tudni a film sztorijáról, hogy egy Miamiban játszódó bosszúról szól majd. Most már van szinopszisunk is:

Rico (Elba) karrierje csúcsán jár, győzelmét készül ünnepelni a Grammy-díj átadóján, amikor Slim (Del Toro) 14 év után kiszabadul a börtönből. A férfi bosszút akar állni, Rico ugyanis nem csak pénzre és hírnévre tett szert, hanem feleségül vette Slim barátnőjét, a fiát pedig a sajátjaként nevelte fel. A bűnöző a terve végrehajtásához felbérel egy uzikkal felszerelt szörföscsapatot, akiket Max (Pattinson) vezet, és segítségül hívja Rico szétkokainozott menedzserét is (Franco).

Korine-t nem úgy ismerjük, mint aki visszafogja az agymenéseit, a Spring Breakersben többek között pont azt szerettük, hogy szuverenitása feladása nélkül csinált “közönségfilmet”. Következő filmje az A-kategóriás sztároknak köszönhetően pedig nyilván még több nézőhöz jut el, a The Trapet ráadásul a Focus Features állítólag még azelőtt megvásárolhatja, hogy egy kockát is forgattak volna belőle.

Akármennyi pénzt sikerül is ezúttal összekalapoznia, bármibe lefogadjuk, Korine megtalálja a módját, hogy a producerei is tudjanak aludni, és a nézők is sokkos állapotban jöjjenek ki a moziból.

(via)

Címke: