gasparnoelovelead

HÍREK

Örömteli módon ünnepli a szexet

PRIZMA

2015/04/23

Noé újra nekifeszül.

Azt reméltük, Gaspar Noé új filmje idén Cannes-ban debütál, de a produkció hiányzik a nemrég nyilvánosságra hozott programból, úgyhogy még egy darabig várnunk kell rá – persze valami azt súgja, megéri.

Ha nagyjátékfilmekről van szó, a francia rendező nem szokott kapkodni (legutóbb 2009-ben jelentkezett az Enter the Voiddal), cserébe eddig mindig olyasmit csinált, amiről sokan beszéltek sokáig sok helyen. Legyen szó tartalmi vagy formai elemekről, Noé nem a nézőbarát megoldások híve, érezhetően arra teszi fel a karrierjét, hogy kísérletezzen és provokáljon, és hiába készített eddig csak három egészestést, szerintünk lehet akkora arca, hogy Hanekéhez hasonlóan egyszerűen Love címen forgassa a következő munkáját. A film hivatalos szinopszisa így szól:

Szexmelodráma egy fiúról és egy lányról meg még egy lányról. Szerelmi történet, amely örömteli módon ünnepli a szexet.

Noé állítólag úgy érezte, a hagyományos játékfilmekben mindig sötét tónusokkal, drámai módon ábrázolják a szexet, az ő filmje viszont nagyon örömteli lesz. A rendező szerint “a fiúknak majd feláll, a lányok sírni fognak”.

A plakát is elég egyértelműen fogalmaz:

gasparnoelove

Mi leginkább arra vagyunk kíváncsiak, A nimfomániás után hogyan boldogul majd a Love, persze már csak azért sem akarnánk teljesen egy kalap alá venni a két filmet, mert ez utóbbiban talán szerelemről is szó lehet.

A filmről amúgy eszünkbe jutott Noé egy régebbi videóklipje, a Love in Motion, amit bemutatása idején betiltottak, egy időre lekerült a YouTube-ról, de azóta újra elérhető.

YouTube előnézeti kép

Címke: , , ,