bat

HÍREK

FELHÍVÁS: SOROZATOK ÉS BATMAN

Sepsi László

2012/01/21

A Prizma filmművészeti folyóirat szerzőket keres a 2012-ben megjelenő lapszámaihoz. A tavaszi szám témája a kortárs televíziós sorozatok: ide elsősorban (de nem kizárólag) a „creator mint szerző” problémakörrel foglalkozó tanulmányokat várunk. A témavázlatok leadásának határideje 2012. február 15, az elkészült tanulmányoké 2012. április 1.

A Prizma nyáron megjelenő lapszámához Batman figurájának képregényes, tömegfilmes és televíziós feldolgozásaihoz kapcsolódó írásokat várunk. A lapzárta előrelátható határideje 2012. június 1. Folyamatosan frissülő honlapunk ezzel párhuzamosan bármely témában fogad esszéket, kritikákat és tanulmányokat.

A trashfilmmel foglalkozó hetedik számunk február elejétől kapható az árusító helyeken.

Címke:

Nézz bele!
Téma: Trashfilm Jeffrey Sconce: Az akadémia „beszennyezése” Sepsi László: A szörnyeteg jele – Trash, tévé, evolúció „A minőség szubjektív dolog” – Interjú David Latt-tel Alföldi Nóra: Trashformers – A kortárs blockbuster és a szenny Nemes Z. Márió: Kínzás mint képalkotás – A torture porn esztétikái Csiger Ádám: Szemét a Nap mögött – A japán trashfilm útja Parragh Ádám: Dühöngő firka – Körvonalazható trashettanulmányok Állókép Győrffy László: Privát biológia Dömsödi Zsolt: Trash-Pöröly Varió Huber Zoltán: A magányos hős újabb eljövetele Orosz Anna Ida: Vakrajz Lichter Péter – Pálos Máté: Szemorgona
Photo of Megan Fox

ESSZÉ

home-alone-650x366

AJÁNLÓ

korsz

HÍREK

korsz

HÍREK

moonrise

HÍREK

classic-batman-logo

HÍREK

Jarmusch0001

HÍREK

batmanborító

Prizma 9

bark

HÍREK

lap

HÍREK

twinpeaks_bird

HÍREK

lead

AJÁNLÓ

bunr

AJÁNLÓ

promo4

HÍREK

form

HÍREK

p7

HÍREK

komm

HÍREK

Picture 19lead

AJÁNLÓ

Brodre

INTERJÚ

dockpojken_puppetboy_breakfast

HÍREK

Partnereink

Blik - Journal for Audiovisul Culture Szellemkép Szabadiskola Artportal.hu