TRAILERPARK

Az, hogy egy ilyen filmhez ilyen plakát készült, minimum szokatlan

PRIZMA

2015/02/10

Kész csoda lenne, ha ezt bemutatnák nálunk.

Múlt héten írtunk a Time to Dance című őrülten jó videóról, amit az angol Daniel Wolfe készített. Ekkor jöttünk rá, hogy a kliprendező éppen tavaly mutatkozott be első nagyjátékfilmjével, az előzetes alapján nem is akármilyennel.

A Catch Me Daddy főhőse a családjától elszökött Laila, aki Nyugat-Yorkshire-ben bujkál sodródó fiújával, Aaronnal. Amikor a lány bátyja is megérkezik a városba, a nyomában egy csapat bűnözővel, Laila kénytelen menekülőre fogni, és belevágni élete legsötétebb éjszakájába.

Szóval, vérbeli thrillerrel van dolgunk. Ezt tartsuk észben, amikor megnézzük a hivatalos plakátot:

catchmedaddyposter

A talányos című Catch Me Daddyt Cannes-ban vetítették először, azóta fesztiváloztatják, hagyományos mozibemutatóról egyelőre nincs hír. A végeredményről ugyan ettől még egy kicsivel se tudunk többet, de azért nem rossz előjel, hogy a film – egy elsőfilm – mögé odaállt a British Film Institute és a Film4 is.

Annyi mindenesetre biztos, hogy ritka hatásos előzetest készítettek hozzá. A sztoriról vagy a karakterekről semmit sem árul el (ha nem lenne a fenti szinopszis, nem is biztos, hogy összeállna a kép), de a yorkshire-i közeg, a markáns arcok és a fenyegető, fatalista hangulat alapján rázós körre számíthatunk – ha a kész film is olyan stílusos, mint a trailer, jó dolgunk lesz.

YouTube előnézeti kép

Címke:

KRITIKA

KRITIKA

KRITIKA

KINO LATINO

KRITIKA

KRITIKA

KRITIKA

KRITIKA

ESSZÉ

KRITIKA

LISTA

TRAILERPARK

TRAILERPARK

LISTA

KRITIKA

TRAILERPARK

TRAILERPARK

ESSZÉ

AJÁNLÓ

INTERJÚ